Transparant praktijk voor systemisch werken en communicatie voor bedrijven

Organisaties

Organisaties hebben een eigen specifieke herkomst en geschiedenis.
Visie beheren en ontwikkelen is de basis die een organisatie bestaansrecht en toekomstgerichtheid geeft. Vaak is de taak concreet en ‘het product’ helder te benoemen. Bij bedrijven werken mensen die dezelfde bedrijfscultuur delen. Iedere medewerker neemt een specifieke eigen beweging en gerichtheid mee het bedrijf in. Dat maakt het vaak zo complex. Organisaties zijn vaak minder maakbaar dan het lijkt.

“De geschiedenis bepaalt in grote mate de toekomst.”

Sommige bedrijven zijn een familiebedrijf. Andere bedrijven bestaan al 200 jaar. Dat maakt alles uit in het hier en nu. Dat heeft invloed op factoren die tijdelijk zijn en het hier en nu.
Transparant biedt coaching en training aan organisaties over communicatie, leiderschapsstijl, en persoonlijke professionele ontwikkeling in de communicatie en orde. Transparant biedt directeuren en het hogere management de mogelijkheid om samen naar de medewerkers te kijken. Transparant heeft een brede werkervaring op dit gebied en voert deze momenteel uit voor grote landelijke organisaties. Er ontstaat een hoger rendement van communicatie niveau zodat er een visie kan ontstaan, die de permissie aan elkaar verhoogt. Het maakt het tot een positie verwerving (van) waar je graag zou willen werken.
Transparant kijkt naar synchroniciteit. Alles heeft met alles te maken. Zeker binnen de samenhang van een organisatie.

Footer