Naamloos document Over Transparant - Transparant

Over Transparant

Organisaties
Organisaties kunnen bij Transparant terecht voor coaching en training over professionele communicatie, leiderschapsstijl en professionele ontwikkeling van visie en zingeving.

Particulieren
Particulieren kunnen bij Transparant terecht voor:
• individuele therapie,
• relatietherapie,
• groepstherapie,
• opvoedingsvragen
• begeleiding van jongvolwassenen.

Werkwijze
De basis van Transparant is Systemisch Werken, Transactionele Analyse en NLP.
Hulpvragen en klachten ontstaan doordat een persoon of organisatie zijn (gedrags)patroon herhaalt. Erkenning en zelfwaarde gaan verloren.
Een specialisme van Transparant is de klacht omzetten in kracht.
Transparant maakt hindernissen inzichtelijk door grondige analyse en door een organisatie-opstelling of een familie-opstelling. Door nieuwe taalvelden ontstaat ook erkenning voor zaken die in de relatie essentieel zijn; zoals veiligheid, erkenning en respect. Er vormt zich door beweging en inzicht een nieuw perspectief van persoonlijk leiderschap en zelfsturing. In organisaties verbeteren leiderschapsstijl en teamprestaties. Een medewerker blijft daardoor zelf aan het stuur.

Transparant begeleidt particulieren door relatietherapie, groepstherapie, individuele therapie en coaching. Chris Stegeman gebruikt familieopstellingen. Transparant is er voor individuen, relaties, groepen (familie/gezinnen) en organisaties.

Wie
Transparant Systemisch werken is opgezet door Chris Stegeman en aangesloten bij de NVPA (Nederlandse vereniging voor Psychologen en Agogen). Transparant werkt samen binnen een netwerk van hulpverleners. De therapeuten van Transparant helpen mensen deskundig en concreet vanuit verschillende invalshoeken.

De Stalen Boog 24 – 3985 PM Werkhoven
06 – 130 92 428

Footer