Naamloos document Transparantnetwerk, therapie en familieopstellingen voor particulieren

Particulieren

Transparant
Je kunt bij Transparant terecht voor therapie: Individuele therapie, relatietherapie, groepstherapie, opvoedingsvragen en begeleiding van jongvolwassenen. Transparant is een doorverwijsadres voor hulpverleners, huisartsen en GGZ in de regio. Er zijn geen wachtlijsten.

“En de dag kwam, dat het risico van stil in de knop te blijven zitten
Pijnlijker was dan dan het risico om tot bloei te komen”

Anaïs Nin

Zelf aan het stuur
Klachten ontstaan doordat een persoon zijn hinderlijke gedragspatro(o)n(en) herhaalt. Een specialisme van Transparant is de klacht omzetten in kracht. Zelfbeheer in inzicht: de analyse gebeurt grondig. Transparant maakt hinderlijke herhalingen inzichtelijk in de eerste intakegesprekken. Door met het klachtpatroon, genogram, script-analyse en psychologische tijdslijn te werken wordt snel ook de context helder. Er ontstaat door beweging en inzicht een nieuw perspectief van persoonlijk leiderschap. Je blijft daardoor zelf aan het stuur staan. Je volgt je eigen tempo in het proces. Familie opstellingen zijn in het proces zeer verhelderend.
Verder lezen? Zie Werkwijze

Transparant is voor iedereen die zich meer wil bewustzijn van de hinderlijke patronen en herhalingen in zijn leven of systemen (families en organisaties).

Inloopavond familieopstelling
Wekelijks is er inloopavond voor familieopstellingen. Dit past bij het proces van cliënten. Hier is veel te leren en te ervaren. Cliënten die een opstelling voor het eerst bijwonen voor anderen of zichzelf ervaren het als een grote inzicht gevende beweging. Representanten kunnen kosteloos inlopen en meedoen.
Zie data

Footer