Naamloos document Werkwijze - Transparant

Werkwijze

Algemeen
Je kunt bij Transparant terecht voor therapie. Er zijn geen wachtlijsten. Transparant wil mensen deskundig en concreet helpen bij een breed scala van klachten en problemen individueel en in relaties (privé en professioneel). De basis van Transparant is Systemisch Werken met familie opstellingen, Transactionele_analyse en NLP.

Systemisch werken
Transparant gebruikt Systemisch Werken om naar de klachten en problemen te kijken. Achter een probleem is vaak een dynamiek/herhaling van onbewuste processen zichtbaar waar mensen een klacht over hebben.

Intake
Transparant maakt hinderlijke herhalingen inzichtelijk in de eerste intakegesprekken.

We nemen in meerdere gesprekken de tijd voor de hulpvraag. Tijdens de intake maken we samen een genogram, script-analyse en een tijdslijn. Daardoor wordt snel de context helder.

Timewaver

De Timewaver ondersteunt de intake en het verdere inzicht gevend en bewustzijnsproces door het meten en analyseren van trillingen in het lichaam.

Proces
Er ontstaat door beweging en inzicht in de hinderlijke herhalende patronen een nieuw perspectief. Je blijft door het vergroten van zelfbewustzijn zelf aan het stuur. Familie opstellingen zijn in het proces zeer verhelderend en kunnen onderdeel uitmaken van de therapie. Tijdens een familie opstelling gebruikt een cliënt representanten om personen of zaken te positioneren binnen de ruimte.

Therapeutische groepen
Kenmerkend voor Transparant is naast de individuele therapie ook het werken in gespreksgroepen zoals de relatietherapie of de procesgroep.

Meer weten
Wil je meer weten neem dan contact op met Chris Stegeman.

Footer