Naamloos document Timewaver - Transparant

Timewaver

Meer informatie? Stuur een email naar info@transparantnetwerk.nl

De TimeWaver meet diverse trillingen in het lichaam en kan balans en harmonie brengen. Trillingen kunnen lichaamstrillingen of bewustzijn trillingen zijn (niet-materie; bijv. gevoelens en gedachten). Het apparaat meet, analyseert en vervolgens kan het je ook behandelen. De analyse wordt bepaalt naar aanleiding van de vraag die je stelt, bijvoorbeeld welke organen in mijn lichaam werken niet goed? Het apparaat kan een frequentie uitzenden specifiek voor jou, die helend werkt Je trilling bepaald ook waar je in je gevoelswereld bent. Als wij, alle mensen op een hogere frequentie zouden trillen, zouden we in een hoger bewustzijn kunnen komen. Het uitgangspunt van de TimeWaver is dat alles in de wereld met elkaar verbonden is door uitwisseling van trillingen en dat je met dit apparaat dus een aandeel hebt in de samenwerking en uitwisseling om balans en harmonie te bevorderen.


De TimeWaver

De TimeWaver kan momenteel gezien worden als het meest ideale en complete systeem om binnen een paar minuten een analyse te doen via uw lichaam (handen leggen op een wit apparaat). Tevens kan dit apparaat indien de behandelaar dit instelt in de TimeWaver, u op afstand behandelen doormiddel van het instellen van de voor u toepasbare helende frequentie.

De metingen zijn in hoge mate correct en bieden zeer gedifferentieerde informatie.

De timewaver kent een aantal toepassingen:

“Natuur” geneeskunde
In de Timewaver zit een grote hoeveelheid gespecialiseerde databanken met tienduizenden items uit alle relevante aandachtsgebieden en bijvoorbeeld de toepassingen van Bachremedies en andere behandelmethoden. het Orgaancoherentieprogramma dat snel en effectief aangeeft welke organen in balans, gedereguleerd of verstard zijn, en in welke mate. Via oorzaakanalyses en verdiepte analyses verstrekt de TimeWaver u inzicht in de achtergronden en verbetermogelijkheden op verschillende gebieden en kan een gerichte behandeling ingezet worden. Een frequentietherapie-programma dat een analyse maakt van helende frequenties, die vervolgens  ingesteld kunnen worden zodat u via het apparaat behandeld wordt.

Therapie
De TimeWaver is geschikt voor zowel het individu als op de groep. Een belangrijk voordeel van het systeem is dat u alle problemen op een holistische manier kunt analyseren en behandelen.

Bijvoorbeeld:

  • psychische problemen, zoals het opsporen en behandelen van angst en onzekerheid, trauma’s e.d.
  • familieopstellingen
  • acupunctuurbehandelingen
  • aura- en chakra-behandeling

Coaching
De TimeWaver  kan binnen een uur inzicht geven over persoonlijke kenmerken, kwaliteiten, leerpunten en blokkades. Het apparaat beschikt over een aantal uiterst bruikbare databanken met informatie.

Bedrijfsvoering
De TimeWaver wordt in de praktijk ook ingezet bij de ondersteuning van bedrijven bij loopbaanbegeleiding en loopbaananalyse.

Bijvoorbeeld:
Organisatie-analyse en -verbetering: het snel opsporen en verhelpen van blokkerende factoren, een verbeterd functioneren van systemen en management, het verhogen van opbrengsten, het versterken van de marktpositie, strategiebepaling, etc. Specifieke toepassingen voor de agrarische sector, waaronder versterking van de bedrijfsvoering, verhoging van de opbrengst, de effectieve bestrijding en preventie van ziekteverwekkers, etc.

Toepassingen op het gebied van HRM: o.a. personeelsontwikkeling, sterkte-zwakte-analyses, ziektepreventie, etc.

Footer