Gecertificeerd BEST therapeut

Sinds september 2022 is Chris gecertificeerd BEST therapeut. BEST staat voor Basic Emotioneel Structuring Test.
BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in je persoonlijke stijl. Het laat zien hoe u omgaat met emoties van uzelf en anderen, voor welk gedrag of situatie je allergisch bent. Secondair biedt de test inzicht wat jouw aandachtspunten zijn voor jouw fysieke gezondheid. Tijdens de test wordt gewerkt met 10 felgekleurde poppen die allemaal staan voor een eigen emotie of pijn. Het praten over de poppen werkt als een spiegel voor je leven. Ze confronteren en zetten je meteen in beweging, zodat je binnen de coaching of een therapeutisch traject snel enorme stappen kunt zetten. Meer informatie kun je vinden op de website van BEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *